Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kvituji s velkým povděkem formu i obsah. To je, v porovnání s většinou ostatních blogů, rozdíl jako mezi Haity a Švýcarskem.

1 0
možnosti

Zajímavé čtení. R^

Jaký je váš názor na chilský fenomén zvaný Leonardo Farkas?

0 0
možnosti

Dobrý den. O Farkasovi vím jen, že dává obrovské částky na charitu, stipendia u Chilanů má když už nic respekt. Nic bližšího nemohu říci.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý a pěkný článek. Díky za něj.

3 0
možnosti

Je to skoda, tak meli naslapnuto do neceho daleko lepsiho. Ale i tak jsou na tom lepe nez vetsina zemi jizni Ameriky. A prevalí lo me ze je tam tak malo znacek.

A jinak to pohodlnictvi, zvlastni.

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Po semestru na Univerzitě v Buenos Aires, aktuálně v posledním ročníku VŠE v Praze. Zimní semestr 2013 jsem strávil na Katolické univerzitě v Santiagu de Chile.

Zaměřuji se na ekonomiku, politiku, dějiny a nerovnost v rozvojových zemích, v prvé řadě Latinské Americe. Svými články chci přispět k lepšímu povědomí Čechů o tomto překrásném regionu, neboť naše média jej opomíjí. 

Zamilován do Latinské Ameriky a jedné Chilanky, podnikl jsem několik cest do Chile, Argentiny a Uruguaye, projel křížem krážem Bolívii, prošel Velikonoční ostrov a navštívil Peru a Dominikánskou republiku.

Seznam rubrik