Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za prvé: díky za tento článek, konečně něco jiného, než Ukrajina a Rusko. Navíc Afrika mě vždy zajímala, toto jsou dobré informace z hlediska cestování nebo spíš ,,necestování" do této země.

Za druhé: ,,Země, která nic nevyrábí" Myslím, že nemusíme chodit tak daleko. Po vytunelování našeho průmyslu mám pocit, že se vše dováží, především z Číny.

0 0
možnosti
Foto

Pracoval jsem v Alžírsku, konkrétně v té uváděné Kabýlii 3 ,5 roku. Nechci autora kritizovat, snahu mu totiž nemohu upřít. Ale možná je specialista na tu jižní Ameriku, problémy Alžírska jsou podstatně hlubší a širší. A ani ten obchod není tak jednoduchý, jak to autor nastiňuje. Oni už tam totiž nežijí negramotové, kteří vám dají naftu za skleněné korále.

0 0
možnosti

„Tam totiž nežijí negramotové, kteří vám dají naftu za skleněné korále.“ - tohle tvrdím kde? Mimochodem, např. Armatury Group má v současnosti v Alžírsku velké zakázky právě v sektorech, které jsem zmínil.

Problémy země mohou být „podstatně hlubší a širší“, ale já zde nepíšu knihu o Alžírsku, jen článek na jednu A4. Podstatně hlouběji a šířeji je můžete rozebrat v následujícím článku Vy.

1 0
možnosti
Foto

S tou generační výměnnou máte pravdu, o to hodně připomíná vedení SSSR v 80. a 90. letech, hodně bude záležet, kdo se chopí k moci po nich.

0 0
možnosti

Musím Vás poopravit, o volbách v Alžírsku vyšel v MF DNES obsáhlý článek.

0 0
možnosti

To jsem moc rád. Čtu každý den internetovou verzi a v té nebyla ani zmínka.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS